Привіт!Сьоодні я розповім рецепт страви Філе риби в чайній паніровці.
Інгредієнти:
філе білої риби
800 г.
морква
4 шт.
цукіні
2 шт.
сухарі панірувальні
50 г.
чай сенча
3  ст.ложки
картопля
2 шт.
олія
сіль
Розраховано на 4 порції
Для приготування цього блюда не обов'язково шукати чай sencha. Це зелений японський чай з подрібненими листочками. Заварений чай має золотаво — зелений колір. Взагалі, зараз в кулінарній моді притрушувати м'ясо чаєм, додавати чай в паніровку. А далі було так… Чай японський в паніровку до риби. Японці ж рибу їдять? Їдять. І чай п'ють. А ще вони полюбляють сидіти на циновочках. Буду подавати рибу на циновці з моркви і цуккіні. Цуккіні можна замінити на порей. А чіпси з фіолетової картоплі для кольору. Та і риба з картопляними чіпсами смачна. А ще шматочок хлібної булочки «Норі» зі смаком моря довершить блюдо!
смажити рибу
На сьогодні це все)Дякую за увагу!

Коментарі

Дописати коментар