Привіт!Сьоодні я розповім рецепт страви Філе риби в чайній паніровці.
Інгредієнти:
філе білої риби
| 800 г. |
морква
| 4 шт. |
цукіні
| 2 шт. |
сухарі панірувальні
| 50 г. |
чай сенча
| 3 ст.ложки |
картопля
| 2 шт. |
олія
| |
сіль
| |
|
Розраховано на 4 порції |
Для приготування цього блюда не обов'язково шукати чай sencha. Це зелений японський чай з подрібненими листочками. Заварений чай має золотаво — зелений колір. Взагалі, зараз в кулінарній моді притрушувати м'ясо чаєм, додавати чай в паніровку. А далі було так… Чай японський в паніровку до риби. Японці ж рибу їдять? Їдять. І чай п'ють. А ще вони полюбляють сидіти на циновочках. Буду подавати рибу на циновці з моркви і цуккіні. Цуккіні можна замінити на порей. А чіпси з фіолетової картоплі для кольору. Та і риба з картопляними чіпсами смачна. А ще шматочок хлібної булочки «Норі» зі смаком моря довершить блюдо!
На сьогодні це все)Дякую за увагу!
Доброго дня.Дуже гарний рецепт риби. Смачно.Дякую.
ВідповістиВидалитиДоброго дня!Дякую тобі за коментар)Готуй і насолоджуйся.
ВідповістиВидалити