Привіт! Сьогодні я до вашої уваги запропоную рецепти Японськоо супу Торі Рамен.
Для того, щоб приготувати рамен з куркою, нам потрібно:
СКЛАДОВІ
| Локшина рамен | 500 г | |
| Курячі кістки | 500 г | |
| Курячі крильця | 300 г | |
| Соєвий соус | 100 мл | |
| Імбир | 20 г | |
| Яйце | 1 шт | |
| Сіль | за смаком | |
| Зелена цибуля та зелень | за смаком |
Курячі крильця та кістки покласти в каструлю і залити гарячою кип’яченою водою.- Поставити варити на півгодини.
- Готове м’ясо вийняти та перекласти в тарілки.
- Отриманий бульйон процідити, додати в нього соєвий соус, сіль, імбир і поставити підігріватися.
- Відварити локшину рамен 5 хвилин.
Ділимо локшину на 4 порції, кладемо до м’яса, а потім рівномірно заливаємо бульйоном. Вкладаємо половинки яйця жовтком вгору й посипаємо суп рамен цибулею та зеленню.

На сьогодні це все)Дякую за увагу!
Привіт! Дякую, за рецепт. Обов'язково приготую його.
ВідповістиВидалитиПривіт! Дякую і тобі)
ВідповістиВидалити