Привіт! Сьогодні я до вашої уваги запропоную рецепти Японськоо супу Торі Рамен.
СКЛАДОВІ
Локшина рамен500 г
Курячі кістки500 г
Курячі крильця300 г
Соєвий соус100 мл
Імбир20 г
Яйце1 шт
Сільза смаком
Зелена цибуля та зеленьза смаком
     Для того, щоб приготувати рамен з куркою, нам потрібно:

  1. Курячі крильця та кістки покласти в каструлю і залити гарячою кип’яченою водою.
  2. Поставити варити на півгодини.
  3. Готове м’ясо вийняти та перекласти в тарілки.
  4. Отриманий бульйон процідити, додати в нього соєвий соус, сіль, імбир і поставити підігріватися.
  5. Відварити локшину рамен 5 хвилин.
Ділимо локшину на 4 порції, кладемо до м’яса, а потім рівномірно заливаємо бульйоном. Вкладаємо половинки яйця жовтком вгору й посипаємо суп рамен цибулею та зеленню.
На сьогодні це все)Дякую за увагу!

Коментарі

Дописати коментар