Головний продукт Японської кухні

Привіт всім!
В цій публікації я хочу розповісти про головний продукт Японської кухні, а саме рис.



Рис — японський хліб,ставлення до рису має сакральний характер. Вирощування цієї культури вимагає маси ручної колективної роботи. Існує також так званий національний рисовий місяць, сама ця назва виявляє роль цієї культури в Японії. Найчастіше японці їдять рис без будь-яких приправ, масла і навіть солі, пояснюючи це тим, що рис і без того має тонкий та багатий смак. Прикладом додавання до рису інгредієнтів та приправ є суші, одна із найпопулярніших страв японської кухні. Для приготування цієї страви використовують заздалегідь оброблений рис, здобрени
Тамагояки (тамаго-яки) - традиционный японский омлет, который готовят особым способом. В его основе - куриные яйца с молоком и мелко нарезанные овощи. Омлет готовится тонкими слоями, которые постепенно сворачивают в рулет. Омлет по-японски, как правило, получается нежным и сочным, а рецепт приготовления позволяет добавлять в него пряности, овощи или сахар по вашему вкусу.й оцтом та заправлений цукром.
Фото к рецепту: Тамагояки (японский омлет)

Коментарі

Дописати коментар