Привіт!Сьогодні я розповім рецепт 


Локшина з п'ятьма ароматами

Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
300 г сухої китайської тонкої яєчної локшини або 500 г свіжої локшини якісоба
200 г пісної свинини без кісток тонко нарізати
22,5 мл (4 1/2 чайної ложки) рослинної олії
10 г свіжого імбирного кореня натерти
1 зубчик часнику розчавити
200 г (1 3/4 склянки) крупно посіченою зеленої капусти
Локшина з п'ятьма ароматами
Рекламний блок
115 г (1/2 склянки) пророщеної квасолі
1 зелений перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
1 червоний перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
сіль і білий перець.
20 мл (4 чайні ложки) водорості або норі для прикраси блюда (за бажанням)
Для приправи:
60 мл (4 столові ложки) вустерширського соусу
15 мл (1 столова ложка) соєвого соусу
15 мл (1 столова ложка) білого соусу з устрицями
15 мл (1 столова ложка) цукру
2,5 мл (1/2 чайної ложки) солі.

Приготування:
1. Відваріть локшину як вказано на упаковці і відкиньте на друшлаг. Наріжте свинину смужками завширшки 3-4 см, посоліть і поперчіть.

2. Розігрійте у великій сковороді або воке 7,5 мл (1 1/2 чайної ложки) рослинного масла і обсмажте свинину на сильному вогні постійно помішуючи лише до готовності потім викладіть її з сковороди.

3. Витріть сковороду паперовим рушником. Потім розігрійте в ній масло, що залишилося. Покладіть імбир, часник і капусту, і смажте на сильному вогні постійно помішуючи 1 хвилину.

4. Покладіть пророщену квасоля і смажте також до м'якості, потім додайте зелений і червоний перець і смажте 1 хвилину.

5. Знову покладіть в сковороду свинину, а також локшину. Додайте перемішуючи всі інгредієнти для приправи і посипте білим перцем. Смажте 2-3 хвилини.

6. Відразу подавайте на стіл, посипати водорістю або норі (за бажанням).

Коментарі

  1. Сьогодні спробую приготувати , вже не перша страва з вашого блогу дає змогу насолодитися японською кухнею ) Дякую !

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже приемно читати такі коментарі. Дякую ,що пильнуєш за моїм блогом)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар